Profitabilnost kao rezultat

Dali ste se ikada zapitali zašto su vam destinacije koje ste posjetili drugačije jedne od drugih. Zašto neke nikada ne zaboravite. Samo zato što je bilo lijepo ili ste bili u dobrom društvu? To se brzo zaboravi i nije dovoljno dobar razlog jer uskoro slijede nova druženja. U današnje vrijeme postoji nevjerojatan izbor ljepote i zabave raznih oblika, za svačiji ukus i za mnoge namjene. U tom ogromnom izboru postoje iznimke. Ne kažem da su ljepše od drugih, nego su draže, dojmljivije, nezaboravne. I mi želimo da nas tako posjetitelji dožive. Želimo da nas zavole i redovito posjećuju.

Kakva treba biti Misija koja nas vodi uspjehu

Prije stotina milijuna godina na našoj planeti pojavio se prvi cvijet. Vjerojatno jednog  lijepog  jutra s prvim svitanjem.  Ljudska bića tada nisu imala razvijenu svijest ni osjećaje kao danas, ali su prepoznali ljepotu cvijeća i cijenili su ga iako im nije ni za što koristilo. Primjećivanjem ljepote, nježnih mirisa i boja kod ljudskih bića su se razvijali  prvi osjećaji radosti i zadovoljstva.  To su osjećaji koje i danas svi želimo i cijenimo, često puta više od bilo kojeg materijalnog dobra.” Ovo je primjer prave Misije!

Kako mi to radimo?

Od kada se bavim izradom projekata za tematske parkove, sa jednakom strašću se trudim da budu kvalitetni, sadržajni i lijepi. Dok ih mi u Time4Tales kreiramo i realiziramo istovremeno se zaljubljujemo u njih. Namjeno koristimo riječ „zaljubljujemo“  jer mi više ne možemo zamisliti da ne brinemo o njima. Želimo znati kako ih vi i vaši posjetitelji doživljavate, kako rastu, dali smo postigli željene promjene i koliko brzo vas je to primaknulo prema željenim rezultatima.  Zajedno, stvaramo tu veću vrijednost, pravu vrijednost koju ističemo kvalitetom i originalnošću.

Primjer manifestacije koja će dugo trajati

Primjer za to je jedan od naših projekata „Božićna Bajka u Sloveniji“. Divan je to prizor. Stotine tisuća lampica su posložene poput aleja najljepšeg cvijeća u razne kombinacije  boja i dekoracija, pa se ne možemo  odlučiti kojom stazicom i u kojem pravcu najprije da krenemo. Blistavi paviljoni, kućice, pergole  i tuneli, uzbuđenja i prizori koji ostavljaju bez daha. Fotoaparati rade kao ludi želeći zapamtiti svaki detalj koji smo tako brižno i s veseljem postavljali. Posjetitelji su očarani i oslobođeni mnogih misli kojima su inače svakodnevno zauzeti. Vole naš rad i rado dolaze k nama bez obzira na godišnja doba.

U čemu je posebnost ovog uspjeha

Vjerujte, nemaju ni u primisli da je naša namjera nezasluženo uzeti im teško stečeni novac. Cijene nas, osjećaju naš entuzijazam, povezali su se s nama i žele nas podržavati. Stvorili smo cvijet iz ove ranije spomenute priče. Misiju. Takva vrsta misije nedostaje mnogim projektima bez obzira na količinu uloženog novca. Zbog toga ne uspijevaju razvijati svoje projekte koji s vremenom sve više slabe i propadaju pa okrivljuju tržište i vanjske okolnosti. Znajte da profit nije misija. Profit je rezultat misije.

Želite li destinaciju na koju ćete biti ponosni, želite li projekt koji ima misiju koja će vam donijeti profit? Mi u Time4Tales smo iskusni profesionalci koji vam u tome možemo pomoći. Slobodno nam u komentaru ostavite vašu email adresu i poslat ćemo vam naš edukacijski BESPLATAN Bilten sa temom “Nove prilike za razvoj ruralnog turizma”.

“Anu Bertić smo upoznali prije 10-tak godina, kada je bila voditelj projekta ondašnje božićne manifestacije Božićna bajka, koja se održavala u Čazmi. Prvi dojam kod upoznavanja je bio da se radi o ozbiljnoj poslovnoj ženi, koja drži pod kontrolom cijeli projekt, ali se ne libi upitati profesionalce za savjet ili pak involvirati neke ideje ili tehnička rješenja. Svaki posao odrađen sa njom je bio vrlo profesionalno odrađen, plaćanje je uvijek bilo na vrijeme I po dogovoru, što je u današnje doba uglavnom rijetkost. Poslovati sa Anom je bio profesionalni užitak, I kao direktor tvrtka bih uvijek ušao u poslovni odnos sa njom. ” Za Silvija stil d.o.o. Direktor: Robert Jug

Moje ime je Ana Bertić i već 10 godina pomažem poduzetnicima u razvijanju i unaprjeđivanju turističkih destinacija.

Kao uspješna i iskusna inovatorica u projektiranju Idejnih planova ostvarila sam dugoročne projekte u Hrvatskoj, Sloveniji i Švedskoj koji su postali regionalno značajni.

Izradi projekata pristupam profesionalno i sa dužnom pažnjom prema mogućnostima mojih klijenata.


Ana Bertic

Projektiram i realiziram zabavne tematske parkove kako bih poduzetnicima u turizmu pomogla da stvaraju profitabilne turističke destinacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *