Ruralni turizam postao je ozbiljan biznis i mnogi se u njemu ne snalaze najbolje.

Kako izgraditi stabilno poslovanje i kako se istaknuti na tržištu?

OPIS:

Nalazimo se u procesu promjena uzrokovani epidemijom i novim trendovima. Promjene u navikama građana i turista otvorili su nove mogućnosti za značajan napredak ruralnog turizma na našem tržištu.

Ova radionica ti daje alate i uči te o metodama pomoću kojih ćeš se na vrijeme prilagoditi promjenama. Olakšat će ti i ubrzati napredak, pojasniti probleme i ponuditi rješenja.

Najčešći izazov ruralnih destinacija je da ljudi misle da su za uspjeh dovoljni rad i ideja, i u tom zanosu zaborave postaviti svoje poslovanje na ispravan način.

Bez sustavnog planiranja tvoja destinacija sporo napreduje, puno radiš za premalo profita, razmišljaš o odustajanju i imaš osjećaj da ne možeš od tog posla dobro živjeti.

Na ovoj individualnoj radionici naučiti ćeš pomoću provjerenih metoda koje funkcioniraju odmah kvalitetno razvijati destinaciju i omogući joj da ti za uloženi rad donosi profit i mogućnosti za daljnji razvoj.

Voditeljica radionice: Ana Bertić

Vlasnica sam tvrtke Time4Tales&Travel d.o.o. za razvoj i unaprjeđenje destinacija, stručnjakinja sa dugogodišnjim iskustvom u realizaciji uspješnih destinacija na domaćem i inozemnom tržištu i suradnica stručnog časopisa Poduzetnik.

SADRŽAJ RADIONICE:

RADIONICA JE PODIJELJENA NA DVA DANA (Svaki u trajanju od 3 sata uz primjenu naučenog ODMAH.)

RADNE MATERIJALE DOBIVAŠ NA UPISANU E-MAIL ADRESU PRIJE POČETKA RADIONICE

MENTORSTVO (Osobni pristup će ti pomoći u tvojim specifičnim problemima)

O čemu ćeš naučiti i koje rezultate postići:

PRVI DAN:

UČIMO ANALIZIRATI POSLOVANJE I IDEJE (da ODMAH možeš vidjeti gdje se trenutno nalaziš i koje su tvoje mogućnosti)

DEFINIRAMO TVOJU VIZIJU NA ISPRAVAN NAČIN (bez dugoročne vizije ne možeš znati kamo trebaš ići niti odrediti ciljeve koji te vode prema uspjehu )

UČIMO POSTAVITI CILJEVE (bez dobro postavljenih ciljeva izlažeš se riziku od neuspjeha, puno radiš bez rezultata i trošiš novac na ulaganja koja ti ne služe za napredovanje)

DRUGI DAN:

KREIRAMO TVOJU CILJNU SKUPINU (ciljna skupina ti osigurava bolju posjećenost, lakše dopireš do novih posjetitelja i štediš novac na marketing koji ne funkcionira)

USKLAĐUJEMO TVOJU DJELATNOSTI I SADRŽAJE (na taj način postižeš bolju prepoznatljivost na tržištu, ističeš se od konkurencije i postižeš bolje rezultate rada)

(trick and tips i ostalo..)

Da li je ova radionica za tebe?

  • Planiraš li izgradnju vlastite ruralne turističke destinacije (imanja, izletišta i sl.)
  • Želiš li svoju ruralnu destinaciju brzo unaprijediti i dugoročno razvijati u uspješnu destinaciju?
  • Potrebne su ti provjerene metode koje će ti značajno olakšati i ubrzati razvitak?
  • Ako si spreman/na da svoje poslovanje podigneš na veći nivo?
  • Ako si spreman/na izdvojiti nekoliko sati tvojeg vremena i odraditi svoj dio posla?

Ako su tvoji odgovori DA, radionica je tvoja odlična prilika jer će ti omogućiti da brzo naučiš i ODMAH primjenjuješ naučeno.

Uvijek se trudi što bolje objasniti šta želi od svojih suradnika. Uvijek je dostupna i pripremljena na razgovor. Iskustvo raditi sa njom je bilo odlično i rado bi još sudjelovala sa njom na projektima.  

Maja Horvat, PR menagerica.

Gospođa Bertić nadišla je granice svoje zemlje, a njezina znanja i vještine osigurali su da projekt u Sloveniji bude vrlo uspješan te je nove izazove prenijela na naše kolege i na sve nas, jer smo na njezinu inicijativu osmislili i nekoliko drugih uspješnih komplementarnih projekata.

Darko Bele, manager tematskog parka Mozirski gaj, Slovenija

Toplo preporučujem svima kojima je potrebna pomoć u planiranju, ostvarivanju i unaprjeđivanju usluga temeljnih na doživljajnom turizmu. 

Tina Bilić, Svetvinčenat

Kako se možeš prijaviti?

Ispuni prijavnicu u nastavku i na tvoju e-mail adresu poslat ću ti detaljan koncept radionice.

Radionice održavam van redovnog radnog vremena da možeš prisustvovati bez opterećenja.

RADIONICA JE UVIJEK INVIDIDUALNA kako bi ostvarili maksimalne rezultate

Kotizacija:

CIJENA RADIONICE JE 680,00 KUNA ( u cijenu je uključen PDV)

“Svrha izgradnje ruralne turističke destinacije je da posjetiteljima osiguramo ugodno i zabavno iskustvo, a da mi od svoga rada lijepo i živimo”

“Svaka destinacija može biti uspješna ako njezin razvoj planiramo na ispravan način”

Ana Bertić, Time4Tales

Ana Bertic

Projektiram i realiziram zabavne tematske parkove kako bih poduzetnicima u turizmu pomogla da stvaraju profitabilne turističke destinacije.

1 Comment

Kako od seoskog imanja stvoriti uspješnu turističku destinaciju? – Time4Tales · 27/09/2021 at 11:48 am

[…] od edukacija koje možeš odmah koristiti je RADIONICA u kojoj ćeš na pristupačan način naučiti kako stvoriti čvrste temelje svojeg turističkog […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *